Vi ordnar TV till din fastighet

ELPA erbjuder fastighetsägare ett anpassat TV-utbud till sina boenden. Alla BRF:er, privata värdar, offentliga värdar och samfälligheter kan ge sina boenden ett bättre TV-utbud än det ofta låsta grundutbud som andra kabel-TV-bolag levererar. TV-kanalerna distribueras båda analogt och digitalt.

Du som fastighetsägare slipper allt krångel
Du som fastighetsägare slipper allt krångel eftersom ELPA erbjuder ett helhetsåtagande med TV-leveransen. Programavtal och serviceavgift ingår och debiteras antingen kollektivt eller individuellt till respektive boende. Även bredbandstjänster och telefoni kan vi erbjuda tillsammans med vår samarbetspartner.

Anpassat programutbud och prisvärda alternativ
Med denna lösning kan programutbudet anpassas till varje anläggning och ett mycket prisvärt alternativ erhålles. Det vanligaste är att anläggningen har ett antal analoga kanaler som alla kan titta på i samtliga uttag. Därutöver kan ett digitalt utbud finnas så att bästa bild-/ljudkvalitet uppnås, t.ex. genom platta plasma-/LCD-skärmar. Självklart levereras såväl standardupplöst TV som HDTV.

Egen huvudcentral, fibernät eller egen informationskanal?
Beroende på var din fastighet är belägen kan vi leverera via egen huvudcentral eller via fibernät till fastigheten. Vi har också lösningen för att sända ut fastighetens egen informationskanal till boenden. Självklart till alla lägenheter men även till infoskärmar i trapphus, vid hissar och liknande.

Informationsblad
tvdistribution(1)